• Home
  • Makkelijk werkplekken reserveren via de app

Met deze app is het écht makkelijk om werkplekken te reserveren

BookMyDesk: omdat jouw aanwezigheid telt

Altijd en overal werkplekken reserveren via app én desktop

Op zoek naar een app waarmee je snel en overal écht makkelijk werkplekken en vergaderruimtes kunt reserveren? Ga dan voor BookMyDesk; simpel voor de eindgebruiker, en tegelijkertijd nuttig als je grip wilt houden op de bezettings- en benuttingsgraad.

Inzichtelijk wanneer alle werkplekken zijn gereserveerd: vol is vol!

Met BookMyDesk heb je altijd inzichtelijk wie wanneer en waar op kantoor aanwezig is, en welke werkplekken nog via de app te reserveren zijn. Zo houd je altijd grip op de bezettingsgraad.

Veiligheid en privacy staan voorop

Het per persoon inzichtelijk hebben van gereserveerde werkplekken en vergaderruimtes kan een keerzijde hebben; is dit veilig? Met BookMyDesk is privacy gegarandeerd; wij houden rekening met alle geldende privacy en AVG eisen. We gaan nauwkeurig om met het bewaren van gegevens, waardoor elke gebruiker zelf in control is.

In slechts een paar stappen klaar om via de app werkplekken te reserveren

In slechts een paar stappen kun je via de app al werkplekken en vergaderruimtes reserveren. Maak een account aan, upload de plattegrond van het kantoor en deel hem in. Dan alleen nog even gebruikers toevoegen en reserveren maar!

Werkplekken of ruimtes reserveren per gebruikersgroep of voorziening

Via de app kun je ook werkplekken reserveren aan de hand van gebruikersgroepen of voorzieningen. Denk hierbij aan de financiële afdeling of het development team, waarvoor het handig is dat iedereen bij elkaar in de buurt zit. Bijvoorbeeld omdat hiervoor een aantal beeldschermen standaard aanwezig zijn. Of denk aan het reserveren van werkplekken met in hoogte te verstellen bureaus, of een vergaderruimte met een beamer of flip-over.

Vergoedingen voor thuiswerken en werken op kantoor slim geregeld

Naast dat je door het reserveren van werkplekken en vergaderruimtes grip houdt op de bezettingsgraad, is het ook een handige stok achter de deur om vergoedingen te regelen. Aan de hand van de aanwezigheid heb je altijd inzichtelijk wie in aanmerking komt voor thuiswerkvergoeding, of juist een vergoeding voor woon-werkverkeer!

Te koppelen met Microsoft en Google

Geen werkplekken reserveren, maar een vergaderruimte? Dat kan nu ook worden gekoppeld met je Google of Microsoft agenda, en andersom! Je leest het goed: ook via je Google of Outlook agenda kun je vergaderruimtes reserveren!

Houd het reserveren van werkplekken eenvoudig en overzichtelijk.

Probeer het nu gratis met BookMyDesk.

Onze klanten zijn o.a.