BookMyDesk en Deskbird slaan de handen ineen - Lees meer
  • Home
  • Makkelijk de aanwezigheid registreren, altijd overzicht en snelle implementatie

De zoektocht van Parteon naar de ideale oplossing

Met de komst van de anderhalvemetersamenleving ontstond bij Parteon de noodzaak om de bezetting op kantoor in kaart te brengen, en om medewerkers zelf hiervoor verantwoordelijk te maken.

Over Parteon

Met ruim 18.000 woningen is Parteon de grootste woningcorporatie van de Zaanstreek, die er alles aan doet om mensen lekker te kunnen laten wonen. Maar dat vraagt wel om goede organisatie, zeker met de komst van de anderhalvemetersamenleving. Zo ontstond de behoefte aan een tool om grip te krijgen op de bezettingsgraad, en om medewerkers zelf hiervoor verantwoordelijk te maken.

BookMyDesk als beste optie

Michelle Broerse: “We hoorden de eerste keer over BookMyDesk in een nieuwsitem op BNR. Hierna hebben we nog twee andere aanbieders bekeken en vergeleken. Het moest makkelijk zijn om aanwezigheid te registreren, het implementeren moest in een kort tijdsbestek gebeuren en de app moet overzicht en inzicht geven. BookMyDesk kwam hier als beste uit. Bijkomend voordeel is dat bij een besmetting medewerkers snel en gemakkelijk geïnformeerd kunnen worden.”

“We zijn op alles voorbereid wanneer er nieuwe maatregelen komen en hebben alle benodigde informatie voorhanden”

Michelle Broerse

Makkelijk te implementeren

Inmiddels werken alle 215 medewerkers van Parteon met BookMyDesk. Dit zijn zowel medewerkers in vaste dienst als ingehuurde krachten.

Michelle Broerse: “We hebben de app over de hele organisatie uitgerold en er aandacht aan besteed in overleggen, nieuwsbrieven en op intranet. Uiteraard blijft het vullen van de app afhankelijk van houding en gedrag van medewerkers. Het is niet zo dat hun sleutel of computer het niet doet als ze geen plek gereserveerd hebben.”

Voorbereid bij nieuwe maatregelen

De ervaringen zijn zeer goed en Parteon krijgt intern veel positieve geluiden.

Michelle Broerse: “Het gebruiksgemak wordt zeer gewaardeerd. Ook de inrichting verliep soepel en gemakkelijk. We zijn op alles voorbereid wanneer er nieuwe maatregelen komen, en we hebben alle benodigde informatie voorhanden. Bijvoorbeeld wanneer het aantal werkplekken teruggedrongen moet worden. Het is enorm fijn dat het reserveren zo eenvoudig is en dat wie wanneer op kantoor is zo makkelijk inzichtelijk te maken is.”

Probeer BookMyDesk Gratis

Voor 21 dagen
Probeer BookMyDesk gratis