BookMyDesk und Deskbird bündeln ihre Kräfte - Weiterlesen
Anmeldung
Menu
  • Home
  • Je complete workplace management slim geregeld met BookMyDesk

Je complete workplace management slim geregeld met BookMyDesk

Release versie 1.6

Dankzij onze nieuwste release boek je niet meer alleen werkplekken, maar óók vergaderruimtes! Dit kun je bovendien doen aan de hand van specifieke voorzieningen, denk aan een beamer, flip-over of een in hoogte te verstellen bureau. Ook is het nu mogelijk om contactgegevens bij bezoekers op te geven én stel je werkplekken beschikbaar per gebruikersgroep. Een hele mond vol. We lichten het daarom even verder toe.

Makkelijk (vergader)ruimtes boeken

Even de koppen bij elkaar steken, ergens samen een klap op geven, even horizontaal verantwoorden? Dat is nu super eenvoudig: reserveer niet alleen werkplekken, maar ook vergaderruimtes via BookMyDesk. Gewoon via de app. Inderdaad, geen losse systemen meer!

Werkplekken en vergaderruimtes reserveren aan de hand van voorzieningen

Liever werken aan een in hoogte te verstellen bureau? Of heb je een flip-over, tv of beamer nodig tijdens het vergaderen? Wel zo makkelijk als je daarop kunt filteren voordat je reserveert. Dat kan nu! Geef aan welke voorziening(en) je nodig hebt en je ziet welke locaties en/ of plekken met deze voorzieningen beschikbaar zijn.

Werkplekken beschikbaar stellen per gebruikersgroep

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om medewerkers in te delen in groepen, waarbij je specifieke werkplekken toe kunt wijzen aan (een deel van) deze groepen. Alleen die medewerkers kunnen die plekken reserveren. Denk aan mensen met BHV, de finance- en/ of IT afdeling. Deze personen kun je in het aanwezigheidsoverzicht bovendien lekker snel vinden binnen een gebruikersgroep!

Bezoekers aanmelden inclusief contactgegevens

Het was al mogelijk om bezoekers aan te melden, maar nu kunnen bezoekers ook worden aangemeld inclusief contactgegevens. Wel zo makkelijk! Vanuit de applicatie zie je wie er op kantoor is, en heb je als admin ook altijd een overzicht van wie er op kantoor is geweest.

Schoonmaak overzicht

Als je inlogt in het portaal heb je als admin de mogelijkheid om dagelijks een overzicht te printen waarin je snel ziet welke ruimtes en plekken schoongemaakt moeten worden. Vooral handig als je niet elke dag alles langs wilt lopen om schoon te maken!

Niet onbelangrijk!

Tenslotte hebben we wat kleine verbeteringen doorgevoerd en een aantal bugs opgelost.

“Om gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is het belangrijk dat alle medewerkers hun applicatie updaten naar de laatste versie!”

Vooruitblik & roadmap

Ondertussen zijn we druk aan het ontwikkelen met de release van kwartaal 2. Zoals bij elke release gaan we voor de beste vervolgstap, waarbij we rekening houden met de feedback van onze gebruikers. Op deze manier willen we BookMyDesk steeds een beetje beter maken, en tegelijkertijd ervoor blijven zorgen dat de app zijn eenvoud behoudt! We laten snel weten wat er nog meer aan zit te komen en en geven je dan zicht op onze roadmap voor dit jaar.

Leeg

“Das Einrichten der App ist ein Kinderspiel. Die App zeigt uns, wo im Gebäude sich ein Kollege befindet! Sehr praktisch.”

Monique de Leeuw
tiwos