BookMyDesk und Deskbird bündeln ihre Kräfte - Weiterlesen
Anmeldung
Menu

Dit is functionaliteit 1 die super handig is.

Dankzij onze nieuwste release boek je niet meer alleen werkplekken, maar óók vergaderruimtes! Dit kun je bovendien doen aan de hand van specifieke voorzieningen, denk aan een beamer, flip-over of een in hoogte te verstellen bureau. Ook is het nu mogelijk om contactgegevens bij bezoekers op te geven én stel je werkplekken beschikbaar per gebruikersgroep. Een hele mond vol. We lichten het daarom even verder toe.

Om een werkplek te reserveren, kies je in de reserveringsomgeving voor ‘werkplek’. Bepaal hierna wanneer je aanwezig wilt zijn. Selecteer eerst de datum. Via de vooraf ingestelde tijdsloten kun je snel kiezen voor de hele dag, ochtend of middag. Wil je liever wat langer of korter op kantoor zijn? Selecteer dan gewoon je eigen tijden.

--- (printscreen 1)

Klik hiervoor op het potloodje naast de begintijd en sleep de wijzer van de klok naar het gewenste uur van aankomst. Selecteer ‘ok’ en herhaal ditzelfde voor de eindtijd. Bevestig hierna jouw keuzes.

--- (printscreen 2)

Je ziet nu het eenvoudig overzicht van jouw gekozen datum en tijden. Alles gekozen zoals je wilt? Ga door naar de volgende stap: het kiezen van de vestiging.

--- (printscreen 3)

Kies de vestiging waar jij gaat werken. Aan de rechterkant van de balk zie je de bezettingsgraad per locatie. Selecteer de kaart van de verdieping waarop je wilt werken.

Hierna verschijnt de visuele plattegrond van deze verdieping. De groene icoontjes op de plattegrond geven aan welke werkplek nog beschikbaar is. Door te klikken op de rode icoontjes zie je welke collega op die werkplek zit.

Bij selecteren van een beschikbare werkplek zie je meteen of dit een stiltewerkplek is, de werkplek twee beeldschermen bevat of dat er op die werkplek een zit-sta bureau staat. Zo kies je eenvoudig jouw favoriete werkplek.

Bepaal jouw werkplek en klik op de groene ‘Reserveer’ button.

--- (printscreen 4)

Je bent bijna klaar met jouw werkplek reservering! Check nog één keertje of alles goed staat. Extraatje: onderaan de checklist staat de optie voor het reserveren van een parkeerplek. Wil je jouw snelle twee- of vierwieler parkeren bij kantoor? Selecteer dan deze optie.

Klik hierna op de button ‘Reservering bevestigen’.

--- (printscreen 5)

Tot morgen op kantoor!