BookMyDesk en Deskbird slaan de handen ineen - Lees meer
  • Home
  • BookMyDesk en Deskbird slaan de handen ineen


19 juni 2023, zo’n drie jaar geleden is BookMyDesk ontstaan tijdens de corona pandemie. BookMyDesk bood een oplossing voor het probleem dat plots ontstaan was doordat bedrijven nog maar 50% van hun werkplekken mochten gebruiken. Met behulp van BookMyDesk werd het mogelijk gemaakt om eenvoudig een werkplek te reserveren en inzicht te krijgen wie er op kantoor is en waar men zit. In de jaren daarna is BookMyDesk verder doorontwikkeld tot een volwaardige oplossing voor hybride werken.

Na drie jaar zijn we er ook achter gekomen dat een product nooit af is en dat een klant altijd extra wensen heeft. Daar zat voor ons vaak een dilemma. Ons kleine team was vaak niet in staat om aan de grote lijst met wensen van onze klanten te voldoen. Dit is waarom we op zoek zijn gegaan naar een partner die ons hierbij kon helpen en we zijn enorm trots om te melden dat we die gevonden hebben.

Vanaf vandaag bundelen we onze krachten door een partnerschap aan te gaan met het Zwitserse Deskbird. Deskbird biedt, net als BookMyDesk, een zeer intuïtieve oplossing die niet alleen geschikt is voor hybride werkplek coördinatie, maar ook voor het reserveren van middelen en werkplekanalyse. Wil je meer weten over Deskbird? Kijk dan op de website.

Wij zijn ervan overtuigd dat het aangaan van dit partnership ervoor zal zorgen dat we onze klanten de komende tijd nog beter kunnen helpen en dat ze kunnen profiteren van verbeterde functionaliteit en uitgebreide ondersteuning.

Team BookMyDesk